Over ons

4- Hands Uitzendbureau is een technisch uitzendbureau, dat bouw- en technisch personeel levert aan diverse opdrachtgevers. Wij hebben veel ervaring met het werven en selecteren van deze beroepsgroepen. Dat betekent, dat u verzekerd bent van een ervaren kracht, die van aanpakken weet.

Zoals u wellicht heeft gemerkt, wordt goed en gemotiveerd personeel steeds schaarser. Daarom besteden wij veel aandacht aan de uitzendkracht. Dit doen wij door de uitzendkracht persoonlijk te betrekken bij ons uitzendbureau en het bedrijf waar hij werkzaam is.

Betrouwbaarheid en motivatie zijn speerpunten in ons optreden naar de uitzendkrachten toe. Wij vinden het belangrijk, dat de uitzendkrachten op tijd verschijnen en hun werk binnen de afgesproken tijd kunnen verrichten, zodat u geen omkijken heeft naar uw flexibel personeel.

Wij hebben ons als bureau vanaf 2009 vooral gespecialiseerd in WTB, Infra/Civiele techniek en E&I. Kwaliteitspersoneel vooral in fitten, (electrical) heattracing, grondwerk en bekabeling, maar ook elektro-, installatie- en onderhoudsmonteurs.

Wij werken landelijk, maar ook buiten onze grenzen in de industrie, scheepvaart en utiliteit.